Ny vecka

Då har helgen bara blåst förbi, igen. Tiden bara rusar i väg. På tal om tid, i går var det dags att ställa fram klockan en timme. Så i går kväll var det ljust jätte länge. Tänk vad skönt de kommer bli om snön tinnar bort, och gräset börja komma fram. Så kan man sitta ute länge på kvällarna. Man blir så mycket piggare om det är ljust ute.

I helgen har vi varit i Matfors. Var där i Fredags och i går Söndag. Både jag och Rickard får nå fel att sitta inne i en lägenhet. Så ja hoppas att vi flyttar till ett hus så småning om. Skulle vara skönt att ha ett hus när Freja växer upp. Att man bara kan gå ut på gården och bara vara. gUd så härligt!
Ja, åter till helgen. I lördags så for vi ut på birsta, lite folk då, elle inte. MEn de gick bra. Köpte bodys till Freja och pjamaser. Hon har nu 32 i kläder, men dom är lite stor men de är bättre de. 56 är kort i armarna och trång över huvudet. Måste införskaffa mig lite mer kläder i 62. Det kommer hon kunna ha ett tag framöver. Nu när det börja bli vår ute, så ska jag ta och köpa en jeans jacka till henne. Ska kolla på lite kläder så hon kan ha på dopet med.

I dag ska jag fara ut till Kvissle och hälsa på Monica och hennes lilla tjej. SKa även träffa Madde, ska bli se hur stor magen har blivit. Gud va mysigt. Skulle vilja ha en gravid mage jämt. närå inte jämt men ja.
SKa bli trevligt i allfall och träffas. Och prata barn. Haha. Gud vad vuxet det lät.

Ne nu ska ja ta och hoppa in i duschen. Har hunnit damsugar och torkat golven nu på morgonen.
Fundera på att ta en promenad när fräga börja vakna till och fått på sig kläderna för dagen

Ha en bra dag!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0