Ha inte orkat..

Har inte orkat att skriva nu på ett par dar. Men nu skriver ja. Va på stan i maåndag eller birsta först. Med mamma och syrran. Köpten lite kläder och skor. Köpte bara kläder på rean, nice. Sen så for ja på sko punkten och skulle hitta ett par textilskor. Men måste lämna igen ett par, tänkte göra de i dag före jobbet. Sen så for ja in till stan skulle klippa mig, vart inte så där näjd, men men de är ju bara hår så. Sen så åkte ja hem gjorde mat. Sen kom Älsklingen min hem. På eftermiddagen/kvällen så åkte vi ut på birsta (igen) köpte ett par jeans till Rickard. Fyller år på Måndag, så han fick dom i födelsedagspresent. Dom var skit fin, tyckte ja i allfall. Sen i går så for ja ner på stan med johanna, när vi skulle fika så kom camilla oxå. Var trevligt. Men ja åt inget. Är ner på mer en 25 kg nu. Och det känns helt underbar.
 Jag bli irreterad på folk som säger, "De svåraste är att hålla de sen å. Men Maria du kan ju inte gå ner nå mycke till för då finns inte du". Ni ska bara veta hur mycket ja väger.. Och huurr mycket jag vägde innan ja börja med de här.. Och ja är inte klar än, de är nå kilon kvar.

Ha en bra dag!Ja du, gomorron!

Fredagmorgon.Slutet av April. Löningsdag för vissa. Helt underbert väder ute.
Idag ska man jobba, börja tolv till halv nio. Tänkte ta chryslen till jobbet. Glensa lite.
I går så for ja bort mot korsta så träffade ja carro camilla och johanna. Trevligt.
Vi tog med oss kaffe och filtar och gick ner mot havet, satt oss på en stor gräsplätt
och bara va. Solade och hade roligt. Pratade om gammla minen.
tänk att de är hela tre år sedan vi var på studentbalen och toh studenten.
Känns ju inte som så. Va tiden går fort. OJojojoj..
Träffade en kompis till syrran, som håller på att gå ner i vikten oxå.
Gud va olikt sig hon var, hon var fin och smal. Roligt=)
Nu ska ja bli smal och fin innan sommaren, hoppas att kilorna rasar.
Men de verkar som så när ja ställer mig på vågen.
Just nu sitter ja ute på balongen men fönsterna öppen.
Läst tidningen och druckit min frukost. Livet är Underbart!

Ha en underbar dag/kväll nu!underbara sol.

Sitter ute på balkanesen just nu. Solen skiner bra, skönt som fan. Ska ta och åka mot korsta om en stund. Ska träffa camilla och johanna. Ska sätta oss nånstarns där och sola och prata. Sen så ska ja hem göra lite middag till älsklingen. Han ska få isterband och stuvad potatis. Sen far han i väg en svänge, eller ja ska nog skjusa han. Sen ska ja hämta upp han. Så ska vi fara och handla lite. Råttorna hänger sig snart i skafferiet. FInns inget.. men för mig görde inget. Ja mår så  himla bra på in mat ja. Men ja längtar efter tugummit som ligger i passaten. Ne nu ska ja vända huvudet mot solen. Ha en trevlig dag!


Ej sovmorgon här inte..

I dag är de min andra dag i rad som ledig.. men kolla in klockan, tänkte sova en sund i dag.. men inte.. Men vi somnade ganska tidigt i går så. Älsklingkom och frågade om han kunde låna Chryslen.Visst fick han de. Men så visst inte ja va ja hade lagt nyckeln. Men till slut så.. Så ja gick på toan, sen så hämta ja den lilla datorn och la mig i sägen och satt i gång tv:en. Å n ligger ja här... Är inte såå värst trött. Inte så långt kvar nu till mitt nästa mål, vägde mig nu på morgonkvisten..
Tro att de är -25 nu, så..
ne nu ska ja ligga och glo lite på datorn. Ha en bra dag!


Är de vår eller är de..

Ny vecka igen då. Redan Onsdag. Är ledig i dag och i morgon, rätt skön vecka. Men då har man helgen fram för sig med den brukar gå fort. I dag så har ja städat lägenheten och putsa en del fönster. Känns skönt att ha de gjort. Sen så kom mamma och syster på besök. Fick fina blommor och en jätte fin groda som ja ville ha ute på balkongen, nu när vi har gjort i ordning. Sen så åkte jag och Precilla upp med dom till Matfors. Precilla ska vara på semester ett tag. Och ja hämtade Chryslen. Kändes helt underbart att köra den, känns som att sommaren är på gång. Fy fan..

Kan bara säga ett ord: "UNDERBART"

Vilken helg

Vilken underbar helg det har varit. I fredags så for vi upp till min familj och kolla på min kära passat som jag har fått tillbaka. Byte till sommar däck. Vart dock besviken för att dom har lämnat en ganska så "fin" fläck efter sig på passagera sifan. Sen så prov körde ja den hem, tycket att den gick tungt. alldeles som att handbromsen va i. Men då var de nåt med turbon. Så jag och mamma sak åka in i morgon och säga till. Få se hu de går.. Sen i Fredags kväll när vi kom hem från Matfors, så satt vi oss fram för tv:en och myste. I går så var de premiär för frukost på balkongen. Va hur skönt som heslt att sitta där och må gott. Sen så bestämde vi oss att åka mot Matfors igen. Denna gång så bestämde vi oss att städa Chryslen. Sen så vart de premiär åkning för i år i den. Längtar nu verkligen till sommaren, sitta i bilen åka runt och leva fan.. hehe närå, men att bara ta bilen och åka en sväng och lyssna på finn musik=) sn så vart vi bjuden på middag i Matfors, tacos.(jag käkadeäven de, fuskis). Var hur gott som heslt, har verkligen längtat efter de. Sen så satt vi oss ute i solen och bara va. Var så skönt i solen. Sen så åkte vi hem. Rickard gick ner till en polare till han och dom festade loss. Och lilla ja gick och la mig framför tv. Var skönt de. De var inte ja som vaknade bakis i morse och hade ont i huvudet=) I dag åt vi frukost på balkongen oxå, eller ja äter inte utan ja dricker min frukost. Sen så tog vi de bara lungt. Tog en promenad till affären. Och nu sitter jag här, ute på balkongen, där ja ha suttit större delen av dagen. Har tvättsuga nu på eftermiddagen så ja springer ner till den lite nu och då nu. Sen vid sju så åker ja mot stan. Ska köpa blite mat åt mig för två veckor, sedan på hem vägen skall ja in å köpa mat åt Älsklingen. Men ja måste berätta en ska, vart rätt stolt nu här i veckan. Städa garderoben, hittade ett par jeans som ja inte ha kunnat haft sedan trean i gymnasiumet. Och ni alla som vet och känner mig. Så är ja ju inte så förtjust i jenas. Men ja hittade dom där jeansen, dom har gått upp till låren när ja ha testat dom förut. Men inte denna gång. Gick hur bra som helst att få på sig dom och att knäppa knappen. Tilloch med lite för stor i magen. Var rätt skönt!

Nu ska ja ner till tvättsugan!
Ha en bra kväll!


Fyfan...

Jag har sutit och kollat runt på bilder som min älskling har knäppt under några år.. Fyfan hur man har sett ut och kanske ser ut. Men ja hoppas att man ser bättre ut nu i allfall när man har gått ner 20 kg, och ja måste gå ner mer. För ja kan inte gå tillbaka till mitt gammla ja. Så får man inte se ut. Men min älskling älskar mig ju lika mycket nu som då. Hoppas ja. Men de gör han. När man gå ner lite och bli en ny person, till utseende så kanske han bli lite ny kär i gen. Hehe..
Tänkte vissa er några bilder.. (man skäms nästan)
                                         
................Ja så här har man sett ut..........
      

 Och så här ser man ut nu, ja du.
Man ser ju skillnad.
Ska gå ner mer oxå...
Ne ha en bra dag!
Kram


Tisdag 7/4-09

I går började en ny vecka igen, och de är redan Tisdag. Vart tar dagarna vägen. Ska väg och jobba kvällen nu vid tolv till halv nio. Pappa kommer förbi och hämtar mig och skjusa mig till jobbet. Eftersom inte jag har fått tillbaka min bil. Lär ju inte få den på ett tag heller. Är ju sex veckor nu på fredag ja krockade, och inte förns nu är den inne på lackning. Seg dom är. Va fan ska man ha försäkring för då. Ja i helgen va man ut somdagt i Lördags. Var väldigt trevligt. Men de vart en tidig hem gång för mig. Va så trött. Så ja for hem vid tolv halv ett, och la mig brevid min Älskling. Till helgen är de påsk. Jobbar hela påskhelgen, med de gör inget eftersom ja inte äter, så slipper man bli bjuden på middagar. Men på fredag blir de så att vi far upp till Liden över dagen, och få se hur de blir på tosdag efter jobbet om vi far upp till mamma och pappa i Matfors en sväng. Ja vill att de ska vara vår och sommar nu, sitta ute och grill, sola, dricka å må gott.!

Ne ska ta och sätta på lite kaffe för nu kommer pappa!

Ha de!

Mitt nya jag(igen)
I dga är de lördag, 4 april. Var i stockholm i går över dagen.
Ikväll  blir de saloonen.
Var meningen att ja skulle va nyckter, men ja håller på att fundera.
Få ju skjus ditt, eftersom ja äger ingen bil.
Så de kansek bli en lite drink.
Men man inbillar sig att man gå upp allt igen...
Så få se, kansek bli nyckter å..
De vissar sig.

Älskar dig! Vill att du ska vara hemma med mig!


(
bilden ovan är hur ja ser ut i dag)

RSS 2.0