Jag vill

Jag vill gå ner i vikt, Jag vill se ut som jag såg ut för ca ett år sedan. Då trivides jag med mig själv, tyckte att jag var fin och så. Men inte nu. När jag ser mig i spegeln ser ja väll ärtt ok ut. Men när jag får se mig själv på kort. Då vill jag bara kräkas, fy fan... Nu blir de promenader varja dag. Spellar ingen roll vad det är för väder. Ska försöka äta bra mat. Men jag amma. Måste tänka på att jag måste ha mat till Lilla Freja med. Min älskade dotter.
Nästan alla säger, du komemr gå ner i vikt när du ammar. Inte FAN går jag ner. Det är nog fråmn person till person. Vill börja med sopporna igen, för då vet jag att ja gå ner i vikt. Men kan inte göra de så länge jag ammar plus att det kostar en hel del. Promenader plus bra mat, får jag köra med NU. Det är ett MÅSTE!!!!
På tal om mat, vi ska på påskmiddag hos mamma och pappa i dag. ska fara så småningom. Ska bli gott, men sen så JÄVLAR ska de bli bra mat.

Skönt att Älsklingen är ledig två Hela dagar till. Kankse man tar en promenad ner på stan på Tisdag om det bli bra väder. Både jag och Freja tycker om när pappa R är hemma med oss.
Snart är de en ny vecka. Har inga plander för denna evcka som kommer. Om det är nån som vill hitta på nåt så hör gärna av er =)

ha en bra dag!
Kramar








Freja 201001024
Här är hon bara några timmar gammal


Kommentarer
Postat av: Malin

Älskade vän, Du är fin precis som Du är! Puss

2010-04-04 @ 20:57:36
Postat av: Anonym

Hon är lik Kent! Haha! ;-)

2010-04-08 @ 22:09:19
Postat av: Jossan

Tycker också att du är fin som du är Maria :) till veckan ska jag vara i stan, då kan vi ses! Bamse kram!

2010-04-09 @ 10:29:34
URL: http://jossankrantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0